HYRBIL I VINGENS GARAGE – VÅR EGEN BILPOOL PÅ PROV!

Från den 1 mars har företaget Hyre placerat två bilar på plats 79 och 87 på gästparkeringen i vårt garage på Gondolgatan. Dessa bilar är då en del av Hyre bilpoolservice och kommer att gå att hyra via deras app omgående. Den ena bilen är en el-bil, den andra går på bensin.

Appen Hyre hittar du där du vanligtvis hämtar dina appar. Du behöver legitimera dig med bank-ID vid registrering, samt ange dina körkortsuppgifter. Sedan är det bara att boka och köra!

Det är en 6-månaders provperiod där både vi och Hyre prövar denna tjänst och avgör om det är någonting som uppskattas och används av våra boende. Om det fungerar bra och uppskattas av de boende i föreningen så fortsätter vi med tjänsten, då den enda kostnaden för föreningen är bortfallen avgift på två gästparkeringsplatser. Och om det inte fungerar bra eller används mycket så avslutar vi samarbetet.

I samband med starten den 1 mars får alla boende en rabattkod GONDOLGATAN som ger 200 kr att hyra för första gången du nyttjar Hyre (gäller till den 30 april).

All support kommer ske via Hyre. De svarar 07-23:59 på vardagar och 08-23:59 på helger, på chatt eller på telefon 077-575 76 00.

Negativa och positiva upplevelser med Hyre vill vi i styrelsen gärna höra, så vi kan avgöra om det är någonting vi vill behålla efter de initiala 6 månaderna. Så testa detta och berätta sedan hur det funkade för oss i styrelsen!