HOPPSAN, DET BLEV LITE FEL…

Ni har säkert upptäckt att hälften fattades i artikeln om Panta På-appen. Här har du hela artikeln. Finns även på anslagstavlan i miljörummet.

HAR DU HÖRT TALAS OM PANTA PÅ-APPEN??

Om du kanske rent av redan använder den så behöver du inte läsa mer. Men för dig kan vi berätta att Vingens Miljörum nu är registrerat som återvinningsstation i appen. Om du inte känner till appen så föreslår vi att du på datorn, eller i mobilen, går in och söker på www.pantapa.se och läser där och registrerar dig.

Det blir lite långt att berätta allt här i Flygbladet. Men tanken är att du ska spara dina förpackningar och scanna dem när du slänger dem i vårt Miljörum, eller vid någon annan registrerad återvinningsstation. (det går bara att scanna när du är på plats vid en station) Då får du pant för de produkter som, i dagsläget, finns registrerade hos ”Pantapå”. (De fyller på med nya hela tiden). Du kan också få 1 krona per styck i pant för upp till 5 andra förpackningar per vecka. Den panten står Panta På för. Panten kan du sedan få som pengar eller kuponger direkt i mobilen. Visst är det smart!! Här nedan listar vi hur enkelt det är – i tre steg:

STEG1 Gå till den närmaste återvinningsstationen som finns på kartan i appen – där finns nu även Vingens Miljörum.

STEG 2 Skanna streckkoden på förpackningen du vill återvinna med appen när du står vid återvinningsstationen.

STEG 3 Få pantvärdet – pengar eller kuponger – direkt i mobilen.